Kledingwinkel Alkmaar

Bij Femme Mode aan de Payglop 14 kun je heerlijk shoppen. Wij hebben betaalbare en hippe dameskleding in het ruime assortiment voor iedereen van jong tot oud. Kom dus gezellig langs met je dochter, moeder, oma of vriendinnen voor een gave nieuwe outfit. Van jeans en jurkjes tot sieraden en tasjes: je vindt het bij Femme Mode. Uiteraard verkopen wij ook gave schoenen zodat je in één klap een gehele outfit kunt samenstellen.

Kom gezellig langs

Kom gezellig een middagje rondneuzen bij Femme Mode. Wij hebben regelmatig nieuwe items in de collectie waardoor er altijd wel wat te ontdekken valt. Gezellig winkelen in een echte winkel heeft vele voordelen. Zo kun jij alle items op je gemak bekijken en direct passen waardoor je weet hoe de kleding valt.

Kledingwinkel Alkmaar

Ook kun je de stoffen goed voelen, waardoor je bijvoorbeeld direct weet of dat ene hippe blouse past bij jouw smaak. Zie je ook een leuk blazertje? Je kunt beide items onmiddellijk passen om te kijken of deze mooi bij elkaar staan. Tijdens het online shoppen kunnen items er heel leuk uitzien maar in het echt toch net een andere kleur of pasvorm hebben dan je had gedacht. Dit risico loop je niet als je gaat passen in de winkel. Ook loop jij gelijk met je nieuwe kleding de deur uit. Ideaal als je bijvoorbeeld ‘s avonds een feestje hebt en last minute op zoek bent naar een feestelijk jurkje of rokje.

De leukste accessoires

Jouw outfit is pas compleet als je deze combineert met de juiste accessoires. Bij Femme Mode shop je niet alleen dameskleding in Alkmaar maar ook prachtige schoenen, tassen en sieraden. Hierdoor maak je jouw look helemaal kloppend en zet je de puntjes op de i. Ga bijvoorbeeld voor laarzen en een tas in dezelfde kleur om eenvoudig en snel eenheid aan te brengen in je outfit.

Shoppen met vriendinnen

Alkmaar is een heerlijke stad om een dagje te gaan shoppen met vriendinnen. Naast leuke winkels met damesmode in Alkmaar is de stad ook rijk aan restaurants en terrasjes. Alkmaar is zelfs meerdere keren uitgeroepen tot beste shopstad van Nederland! Door je vriendinnen mee te nemen maak je er echt een dagje uit van. Jullie kunnen elkaar voorzien van mode advies waardoor je misschien wel een heel nieuwe stijl ontdekt! Helemaal uitpakken? Plan dan ook een bezoekje aan de kapper of schoonheidssalon voor een manicure en pedicure zodat jullie helemaal in de watten gelegd worden.

Menu